KAPCSOLAT
CÍM

E4.0-5.5XN

Nagy teherbírású 4 támaszú elektromos targoncák E4.0XN – E5.5XN

Elektromos nagy teherbírású 4 támaszú targonca AC technológiával!A Hyster helytakarékos E szériának a legnagyobb gépcsaládja 4 tonnától 5,5 tonnáig érhető el. A márka ezen szegmensben a hatékonyság és energiatakarékosság mellett komoly hangsúlyt fektetett a gépkezelők komfortjának növelésére. Mivel a gépkezelők ideális munkakörülményei bizonyítottan javítják a termelékenységet és csökkentik a hibákból eredő anyagi károk mértékét. A kezelőknek tökéletes rálátásuk van a targonca villáira, valamint a mozdítandó rakatra ez annak eredménye, hogy a kategória oszlop kialakítása a lehető legkevesebb tere tölti be a gépkezelő előtt (szélesebb oszlop belső köz, hidraulika csövek helytakarékos elvezetése, ”F” profilú oszlop kialakítás. Az irányváltáshoz nem kell elengedni sem a kormányt sem a hidraulika kezelő egységeket, mivel az irányváltó kapcsoló közvetlen a jobb könyöktámaszba van integrálva és a kezelő ujja eléri azt. A kényelemről közvetlenül a szuperkomfort ülés az állítható ergonomikus kormány és hidraulikakezelők gondoskodnak. Érdekesség, hogy a ezen széria a nagy teherbírás ellenére rendkívül csendes üzemű.A széria főbb alkalmazási területei: fém, fa és papír ipar.A Hyster E4.0XN – E5.5XN elektromos, homlokvillás targoncák legfőbb előnyei:
  • A karosszériája rendkívül ellenálló az erőhatásokkal szemben ez kiváló tartósságot, stabilitást és megbízhatóságot biztosít. A karosszéria mellett az emelő oszlopok is kivételes stabilitási jellemzőkkel bírnak. Ezen előnyök érezhetőek a rakatok mozgatásakor, mivel a kis testméret ellenére az E széria stabilan kezeli a rakatokat. A meghajtás 80V-os elektromotorok végzik.
  • Magas igénybevétel, vagy több műszakban történő üzemeltetés esetén elérhető az oldalt cserés akkumulátor tér, mely könnyű és biztonságos akkumulátor cserét tesz lehetővé.
  • Minimális állásidőt és szervizköltségeket biztosítanak a könnyen hozzáférhető alkatrészek, beleértve az akkumulátort és a fedélzeti diagnosztikai kijelzőt, amely megkönnyíti a gyors hibaelhárítást és egyszerűsíti a karbantartást.
  • VSM™ beépített ipari számítógépes diagnosztikai rendszer folyamatos ellenőrzést végez a főbb egységekben, megelőzve ezzel az esetleges károsodásokat. Továbbá, a targonca teljesítményének karakterisztikájában egyéni beállításokat tesz lehetővé információs kijelzőjén keresztül, ezáltal megteremtve az optimális egyensúlyt a teljesítmény és az energiahatékonyság között, az alkalmazás igényeihez igazodva.
  • Opciós kiegészítők elérhetőek, mint például:
 
  • súlykijelzés
  • ütközésérzékelő,
  • kulcsnélküli indítás (PIN kód vagy ID kártya),
  • indítás előtti napi ellenőrző lista
  • HYSTER Trucker flotta menedzser, mely lehetővé teszi a teljesítmény és energiafelhasználási adatok online nyomon követését akár gépkezelőnkénti bontásban!
 

ModelLoad Capacity (kg)Load Centre (mm)Lift Height (mm)Turning Radius (mm)Battery Capacity (V / Ah)
E4.0XN40005005550216580V / 675Ah
E5.0XNS50005005740224080V / 675Ah
E5.0XN50005005740234180V / 750Ah
E5.5XN55006005750242080V / 750Ah

Technikai Specifikáció letöltése :

E4.0-5.5XN.pdf Electrics Range.pdf