KAPCSOLAT
CÍM

H2.0-2.5CT

Diesel és gáz üzemű targoncák

A megfelelő erő és megbízhatóság találkozása az alacsony targonca költségekkelA H 2.0-2.5 CT targoncák a Hyster Fortens targoncák alacsonyabb beszerzési és élettartam költségű alternatívájaként szolgálhatnak sztenderd alkalmazásokhoz.A Hyster H 2.0-2.5 CT diesel és gázüzemű homlokvillás targoncák legfőbb előnyei:
  • A H 2.0-2.5 CT megtartja a Hyster jól ismert megjelenését, szolid kidolgozását és megbízhatóságát, ugyanakkor körültekintően alkalmazkodik a sztenderd igényekhez.
  • A hatékony 2.6L diesel vagy 2.2L gázüzemű motorral, alumínium sebességváltóval és az alacsonyabb önsúly segítségével maximális hatékonyságot nyújt, biztosítva a mozgatott áru mennyisége és az üzemanyag-költségek közötti egyensúlyt.
  • Kiváló irányíthatósága, elektronikusan vezérelt Powershift sebességváltója egyenletes irányváltást, centiző beállítást tesz lehetővé a targoncavezetőnek a rakománya pontos pozícionálásához.
  • Érzékeny hidraulikája segíti a gyors és precíz rakomány kezelést, a Hyster Stabilitási Mechanizmus (HSM) fokozza az oldalirányú stabilitást.
  • Egyszerűsített elektronikus rendszere megtartja a CANbus kommunikációs rendszer előnyeit, híven tükrözve, hogy a Hyster nem köt kompromisszumot, ha minőségről és megbízhatóságról van szó.
  • A többi Hyster termékhez hasonlóan felmerült igényekhez igazodva egyéb lehetőségek választhatók hozzá.
Megjegyzés: a CT típusú targonca sztenderd, sík felületen történő használatra alkalmas, intenzívebb, pl. 24 órás üzemeltetéshez, esetlegesen több rampa kiszolgálásához cégünk elsődlegesen a Fortens targoncákat tekinti megfelelőnek.

ModelLoad Capacity (kg)Load Centre (mm)Lift Height (mm)EngineTransmission
H2.0CT20005005075Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.4L LPGElectronic Powershift 1-speed
H2.5CT25005005075Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.4L LPGElectronic Powershift 1-speed

Technikai Specifikáció letöltése :

H 2.0-2.5 CT.pdf