KAPCSOLAT
CÍM

S6.0-7.0FT

Kompakt gázüzemű targoncák

Nehéz dolgok olykor kis helyen is elférnek. De mivel emeljük, ha nincs elég hely? Hát az S szériával!Az S 6.0-7.0 FT gázüzemű targoncákat ideális megoldást nyújtanak a nehezebb rakatok beltéri alkalmaza terén, mint például a papírtekercsek raktározásában, mindezt egy még kompaktabb vázzal és rövidebb tengelytávval. A 7 tonnás modell teljes hossza mindössze 4130 mm (!). Érdekesség kép ez a testhossz egy 4 tonnás targonca méretével egyezik meg! Ennek köszönhetően rendkívül sok helyet lehet megtakarítani, valamint a hatékonyság növelésről se feledkezzünk meg.Ezek a típusok elérhetőek  Fortens és Fortens Advance konfigurációkban 3.3L Diesel vagy 4.3L LPG motorral, 2 és 3 sebességű DuraMatch sebességváltókkal, fejlett hidraulikus és hűtőrendszerrel elősegítve a maximális teljesítményt.A Hyster S 6.0-7.0 FT Kompakt diesel és gázüzemű homlokvillás targoncák legfőbb jellemzői:
  • A helytakarékosság miatt a targonca ellensúlya nem hosszanti irányban nő a kapacitás mértékétől függően, hanem felfelé építkezik.
 
  • Szélesség tekintetében is a keskeny nyomtáv jellemző a szériára. Ennek ellenére a stabilitása nemhogy csökkenne ”normál” Fortens kivitelű megfelelőjéhez mérten, hanem túl is szárnyalja azt. Első hallásra ez furcsának hangzik, mégis igaz. Egy sor technikai fejlesztés rejlik a ”csoda” mögött…. Még pedig: erősebb alváz, módosított futómű és hajtás, precízebb kormányozhatóság és nagy teherbírású speciális ún. acélpántos kerekek.
 
  • A relatíve kis testméret ellenére a gépkezelők kilátása nem csökken. A kabin kialakítás teljes mértékben megegyezik a Fortens széria kialakításával.
 
  • A Pacesetter VSM™ ipari fedélzeti számítógép folyamatosan ellenőrzi és optimalizálja a targonca teljesítményét az alkalmazás igényeinek megfelelően, mint például: a hidraulika érzékeli a rakat súlyát és csak a szükséges olajnyomást biztosítja, se többet se kevesebbet, ez jelentős üzemanyag megtakarítás eredményez, amellett, hogy kíméli a hidraulika rendszert és a motor. A CANbus kommunikációs rendszer az elektromos rendszert vezérli és a targonca megbízható működését biztosítja.
 
  • A karbantartást nem igénylő Hyster Stabilitási Mechanizmus (HSM) fokozza az oldalirányú stabilitást. Megelőzve az esetleges borulás veszélyt. Más márkákkal szemben a Hyster HSM nem, az az nem igényel karbantartást.
  
  • Az innovatív kezelőkabin kivitelezés kiváló térlátást és könnyű hozzáférést biztosít a targoncavezetőnek a kényelmesen elhelyezett vezérlőkhöz.
 
  • A felmerült igényekhez igazodva számos egyéb lehetőség választható, beleértve a fejlett hidraulikát, hűtőrendszert és számos hasznos kiegészítőt.
Amennyiben kedves látogatónk felkeltettük érdeklődését és elgondolkozott egy kicsit a fentieken kérem keressen fel minket és örömmel mutatjuk be közelebbről is az S széria kiválóságait, akár munka közben!   

ModelModel DesignationLoad Capacity (kg)Load Centre (mm)Lift Height (mm)EngineTransmission
S6.0FTFortens60006005600Kubota 3.8L Diesel / GM 4.3L LPGElectronic Powershift 2-speed
S7.0FTFortens70006005600Kubota 3.8L Diesel / GM 4.3L LPGElectronic Powershift 2-speed
S6.0FTFortens Advance60006005600Kubota 3.8L Diesel / GM 4.3L LPGDuraMatch™ 3-speed
S7.0FTFortens Advance70006005600Kubota 3.8L Diesel / GM 4.3L LPGDuraMatch™ 3-speed

Technikai Specifikáció letöltése :

S6.0-7.0FT.pdf