KAPCSOLAT
CÍM

P2.0HL

Polcos raklapemelő targoncák

A P2.0HL polcos raklapemelő extra emeléssel rendelkező raklapszállítóA Hyster P2.0HL polcos raklapemelő a Hyster raklapemelők nagyobb családjának elvén alapul, bizonyított teljesítményt és irányíthatóságot nyújtva a nehéz alkalmazásokhoz, alacsony üzemeltetési költségek mellett.Célja, hogy segítse az alacsonyabb intenzitású megrendelések előkészítését, vagy a készlet felöltését, a gyártás, kereskedelem (barkácsáruházak és szupermarketek) és a logisztika területén.A Hyster P2.0HL alapvetően egy gyalogos békának felel meg, emelő szerkezettel kiegészítve, amely lehetővé teszi a raklap megemelését a munkához szükséges magasságba, az áruk könnyebb rá- illetve lepakolását lehetővé téve.A polcos raklapemelő targoncák legfőbb jellemzői:
  • Tartós és erős: alváz kialakításának, a hegesztett villáknak és az acél tartó által védett akkumulátor térnek köszönhetően.
  • A P2.0HL alkalmas nagyon precíz rakomány pozícionálásra, 2000 kg teherbírással a rakodó karokon és 700 kg teherbírással a villákon. Iniciális emeléssel, kiegészítő villa emeléssel a polcos raklapemelő 780 mm emelési magasságra képes.
  • A nagy teljesítményű 1,2 kW AC hajtómotor a MOSFET vezérléssel kiváló teljesítményre képes, a raktári igények maradéktalan kiszolgálását biztosítva, nagyobb energiahatékonyságának köszönhetően a költségek csökkentése mellett.
  • A kevés karbantartást igénylő AC motor tovább csökkenti az üzemeltetési költségeket.
  • A kulcsfontosságú alkatrészek könnyen hozzáférhetőek, mely csökkenti a karbantartás idejére munkából kiesett időt, továbbá a fedélzeti diagnosztikai kijelző időben tájékoztat a karbantartás szükségességéről.
  

ModelLoad Capacity (kg)Lift Height (mm)AST (wide / long) (mm)Battery Capacity (V / Ah)Weight (kg)
P2.0HL20005602044 / 205424V / 200Ah615

Technikai Specifikáció letöltése :

P2.0HL.pdf Warehouse Range.pdf