KAPCSOLAT
CÍM

RP2.0-2.5N

Vezetőüléses raklapszállító targoncák

Közép- vagy hosszú távú szállítás esetén a vezetőüléses raklapszállító a megfelelő választás. Miért? Kérjük engedje meg, hogy meggyőzzük.Választható vezetőüléses vagy ülő/álló típusban, mindkettőt keskeny alváz szélesség, kiváló teljesítmény és irányíthatóság jellemzi, mely által alkalmas a könnyű raklapok pozicionálására a raklapok fel- és lerakására a kamionon belül.A Hyster vezetőüléses raklapszállítók legfőbb jellemzői:
  • Kiváló stabilitást a 4 pontos kerék elrendezés biztosítja. Az acélból készült hegesztett váz teljes körű védelmet nyújt a belső alkatrészeknek és a gépkezelőnek.
  • A tandem rakodó kerekek lehetővé teszik a rakományok széles választékának szállítását, alkalmazkodva a különböző munkafelületekhez a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.
  • Az SEM motor technológia biztosítja a tökéletes sebesség ellenőrzését, a megfelelő gyorsulást, illetve nagy indítási nyomatékkal a kiváló teljesítményt és hatékonyságot.
  • A hajtott kerék önjáró módon van a kerékagyhoz szerelve a gyors csere érdekében, ezzel is csökkentve a  karbantartási költségeket.
  • Az MOSFET technológia által vezérelt elektronika megbízható és hatékony működést biztosít a regeneratív fékezéssel.
  • A progresszív sebességszabályozás elősegíti az energiahatékonyságot és biztonságot (kanyarodás esetén biztosítja az optimális sebességet), valamint hozzájárul a költségek csökkentéséhez, mivel óvja gépet a szélsőséges erőhatásokkal szemben.
  

ModelLoad Capacity (kg)Lift Height (mm)AST (wide / long) (mm)Battery Capacity (V / Ah)Weight (kg)
RP2.0N20001202554 / 246524V / 465Ah1010
RP2.5N25001202554 / 246524V / 465Ah1010

Technikai Specifikáció letöltése :

RP2.0-2.5N.pdf Warehouse Range.pdf