KAPCSOLAT
CÍM

A1.3-1.5XNT

3 támaszú, hátsó kerék meghajtású, elektromos targoncák

Erő és megbízhatóság mindez egyben a HYSTER A-s szériában! A Hyster legújabb fejlesztésű elektromos targoncái a 24 V-os, hátsó kerék meghajtású A 1.3-1.5 XNT sorozat. Ezek az új elektromos homlokvillás targoncák gazdaságosságukkal, jó teljesítményükkel, kiváló irányíthatóságukkal és megbízhatóságukkal alkalmasak kis és közepes igénybevételű alkalmazásokhoz.A kedvező bekerülési ár és az alacsony üzemeltetési költség az A 1.3-1.5 XNT targoncát ideálissá teszik darabáruk mozgatására, teherautók vagy konténerek pakolására akár szűk helyeken is.A Hyster A 1.3 -1.5 XNT elektromos, homlokvillás targoncák legfőbb előnyei:
  • Az erős alváz és a nagy szilárdságú oszlopkialakítás a Hyster kipróbált és szabványos alkatrészeivel kombinálva biztosítják a megbízhatóságot és tartósságot.
  • Ez a sorozat számos funkciót és szolgáltatást kínál, beleértve az ELO (takarékos működés) és a HIP (magasabb intenzitás) teljesítmény-beállításokat, melyek a multifunkcionális kijelző segítségével állíthatóak.
  • Hyster intelligens ELO (Energy-Low) tervezés a műszak során biztosítja a megfelelő egyensúlyt a teljesítmény, az irányíthatóság és az akkumulátor energia felhasználása között. Ez a beállítás csökkenti az energiaköltségeket, biztosítja a legoptimálisabb energia fogyasztást.
  • 3XNT a legkompaktabb targonca ebben az osztályban, a legszűkebb fordulókörrel rendelkezik, (AST adat, 1000 x 1200 mm széles paletta = 3053mm), mely lehetővé teszi a keskeny szélességű munkafolyosón vagy zsúfolt fel- és lerakodási kezelőtéren is a munkavégzést.
  • Fedélzeti diagnosztikájával iparág vezető szervizelhetőséget biztosít, az akkumulátor eltávolítása nélkül is szervizelhető, önbeállító fékekkel és számos más intelligens funkcióval van ellátva.
  • A fedélzeti diagnosztika működésének köszönhetően az A-s széria kategóriája legkedvezőbb karbantartási költségeivel büszkélkedhet. Megnövelt teljesítményű AC motorok (hidraulika és meghajtó) karbantartás mentesek, valamint a szerviz intervallumok 1000 üzemórára tolódtak ki.
 

ModelLoad Capacity (kg)Load Centre (mm)Lift Height (mm)Turning Radius (mm)Battery Capacity (V / Ah)
A1.3XNT13005005500139824V / 735-875Ah
A1.5XNT15005005500145224V / 840-1000Ah

Technikai Specifikáció letöltése :

A1.3-1.5XNT.pdf Electrics Range.pdf