KAPCSOLAT
CÍM

E1.6-2.0XN

4 támaszú elektromos targoncák

Kompakt elektromos targoncák szűk helyen történő anyagmozgatási feladatokra! A Hyster márka E-szériájú targoncái azon célt szolgálják, hogy az anyagmozgatási feladatokat hatékonyan el lehessen végezni olyan raktárakban ahol a működésre álló hely igen korlátozott. Teherbírás és stabilitás szempontjából az E széria kiválóan alkalmas beltéri, síkfelületen történő anyagmozgatási feladatok ellátásra, amellett, hogy a közlekedő folyosók, fordulók igen szűkösek. A kompakt test méret és a kivételesen kis hely igény egyben járul hozzá a rakatok biztonságos, gyors kezeléshez.A Hyster E 1.6 -2.0 XN elektromos, homlokvillás targoncák legfőbb előnyei:
  • A Hyster E 1.6-2.0XN karosszériája rendkívül ellenálló az erőhatásokkal szemben ez kiváló tartósságot, stabilitást és megbízhatóságot biztosít. A karosszéria mellett az emelő oszlopok is kivételes stabilitási jellemzőkkel bírnak. Ezen előnyök érezhetőek a rakatok mozgatásakor, mivel a kis testméret ellenére az E széria stabilan kezeli a rakatokat. A meghajtás 48V-os elektromotorok végzik.
  • Magas igénybevétel, vagy több műszakban történő üzemeltetés esetén elérhető az oldalt cserés akkumulátor tér, mely könnyű és biztonságos akkumulátor cserét tesz lehetővé.
  • Minimális állásidőt és szervizköltségeket biztosítanak a könnyen hozzáférhető alkatrészek, beleértve az akkumulátort és a fedélzeti diagnosztikai kijelzőt, amely megkönnyíti a gyors hibaelhárítást és egyszerűsíti a karbantartást.
  • VSM™ beépített ipari számítógépes diagnosztikai rendszer folyamatos ellenőrzést végez a főbb egységekben, megelőzve ezzel az esetleges károsodásokat. Továbbá, a targonca teljesítményének karakterisztikájában egyéni beállításokat tesz lehetővé információs kijelzőjén keresztül, ezáltal megteremtve az optimális egyensúlyt a teljesítmény és az energiahatékonyság között, az alkalmazás igényeihez igazodva.
  • Opciós kiegészítők elérhetőek, mint például:
 
  • súlykijelzés
  • ütközésérzékelő,
  • kulcsnélküli indítás (PIN kód vagy ID kártya),
  • indítás előtti napi ellenőrző lista
  • HYSTER Trucker flotta menedzser, mely lehetővé teszi a teljesítmény és energiafelhasználási adatok online nyomon követését akár gépkezelőnkénti bontásban!

ModelLoad Capacity (kg)Load Centre (mm)Lift Height (mm)Turning Radius (mm)Battery Capacity (V / Ah)
E1.6XN16005005500164448V / 660Ah
E1.8XN18005005500165748V / 660Ah
E2.0XN20005005500169248V / 660Ah

Technikai Specifikáció letöltése :

E1.6-2.0XN.pdf Electrics Range.pdf